Henkilöstöratkaisuja Yrityksille

CDK Rekryapu Oy on joulukuussa 2020 alkunsa saanut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, jonka perustajilta löytyy osaamista niin hoito-, ravintola- kuin siivousalaltakin. Koemme, että kykenemme tarjoamaan yrityksille juuri heille soveltuvia työntekijöitä ja henkilöstöratkaisuja. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme ymmärtämään yritysten tarpeita ja vaatimuksia sekä etsimään työntekijöitä, jotka sopivat parhaiten yrityksen kulttuuriin ja työtehtäviin. Yrityksen arvot perustuvat luotettavuuteen, tunnollisuuteen, asiakaslähtöisyyteen ja paikallisuuteen.

Henkilöstövuokraus

CDK Rekryapu Oy on tuore tamperelainen yritys, joka erikoistuu hoito-, ravintola ja siivousalan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Tarjoamme yrityksille kustannustehokas ja riskitön henkilöstövuokraus niin pidempiin työsuhteisiin, kuin lyhytaikaisiin tarpeisiin ja sijaisuuksiin.

CDK Rekryapu Oy välittää monenlaisia ammattilaisia eri aloilta. Palveluihimme esimerkiksi kuuluvat lähihoitajien, hoitoapulaisten, henkilökohtaisten avustajien, kokkien, tarjoilijoiden sekä siivousalan ammattilaisten välitys.

Tarjotessamme näitä ammattiryhmiä yrityksille, varmistamme, että työntekijät ovat päteviä, koulutettuja ja motivoituneita. Lisäksi, pyrimme löytämään parhaat mahdolliset työntekijät asiakkaan tarpeisiin, jotta yhteistyö on sujuvaa ja tulokset ovat laadukkaita.

Vuokratyö on erinomainen ratkaisu työvoiman hankintaan, kun työvoiman tarpeen kesto ei ole tiedossa tai kun työn määrä vaihtelee. Toisaalta, vuokratyö antaa yritykselle joustavuutta ja mahdollisuuden skaalata työvoimaa tarpeen mukaan. Se tarjoaa myös mahdollisuuden testata työntekijän soveltuvuutta tehtävään ennen pitkäaikaista sitoutumista.

Rekrytointipalvelut

Lisäksi tarjoamme rekrytointipalveluja, joissa autamme yrityksiä löytämään osaavia ja sopivia työntekijöitä heidän tarpeisiinsa. Unelmatyöntekijän löytäminen voi olla haastavaa, mutta meidän ammattitaitoiset rekrytoijamme osaavat kartoittaa yrityksen tarpeet ja valita juuri oikeat ehdokkaat.

Rekrytointipalvelumme sisältävät seuraavia vaiheita:

  1. Tarpeiden kartoitus: Aloittamalla yhteistyön kanssamme, alamme ymmärtämään yrityksenne tarpeita ja vaatimuksia. Keskustelemme tehtävästä ja etsimme yhdessä sopivat kriteerit työntekijöille.
  2. Hakijoiden etsintä: Käytämme erilaisia kanavia ja menetelmiä etsiäksemme sopivia hakijoita työpaikkaanne. Voimme hyödyntää verkostojamme, ilmoittaa työpaikasta eri rekrytointikanavissa, ja suorittaa tarvittaessa myös aktiivista headhuntingia.
  3. Esivalinta ja haastattelut: Käymme läpi saapuneet hakemukset ja suoritamme esivalinnan perusteella. Valitsemme potentiaalisimmat hakijat ja järjestämme haastatteluja heidän kanssaan. Haastatteluissa pyrimme arvioimaan heidän osaamistaan, soveltuvuuttaan tehtävään, motivaatiotaan ja persoonallisuuttaan.
  4. Referenssitarkistukset: Tarvittaessa suoritamme referenssitarkistuksia hakijoiden aikaisemmilta työnantajilta tai muilta luotettavilta tahoilta. Näin varmistamme, että hakijat ovat oikeasti päteviä ja luotettavia.

CDK Rekryapu Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton tapa löytää ammattitaitoista työvoimaa. Kauttamme taatusti saatte nopeasti ja helposti tarvittavat työntekijät ilman pitkäkestoisia rekrytointiprosesseja. Ymmärrämme, että aika on usein kriittinen tekijä yrityksen toiminnassa, ja siksi pyrimme tarjoamaan joustavia ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja vaivaa. Voitte luottaa siihen, että välitettävät työntekijät ovat tarkoin valittuja ja soveltuvat tehtäviin.

Ota yhteyttä ja kartoitamme yhdessä työvoiman tarpeenne