Henkilöstöratkaisuja Yrityksille

CDK Rekryapu Oy on joulukuussa 2020 alkunsa saanut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Perustajiltamme löytyy vankkaa osaamista palvelualoilla toimimisesta. Koemme, että kykenemme näin tarjoamaan yrityksille juuri heille soveltuvia työntekijöitä ja henkilöstöratkaisuja.  ymmärrämme yritysten tarpeita ja vaatimuksia sekä etsimme työntekijöitä, jotka sopivat parhaiten juuri kyseisen yrityksen kulttuuriin ja työtehtäviin. Yrityksemme arvot perustuvat luotettavuuteen, asiakaslähtöisyyteen, arvostukseen ja ennakkoluulottomuuteen.

Henkilöstövuokraus

Vuokratyö on erinomainen ratkaisu työvoiman hankintaan, kun työvoiman tarpeen kesto ei ole tiedossa tai kun työn määrä vaihtelee. Vuokratyö antaa yritykselle joustavuutta ja mahdollisuuden skaalata työvoimaa tarpeen mukaan. Se tarjoaa myös mahdollisuuden testata työntekijän soveltuvuutta tehtävään ennen pitkäaikaista sitoutumista.

Rekrytointipalvelut

Unelmatyöntekijän löytäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Ammattitaitoiset rekrytoijamme osaavat kartoittaa yrityksen tarpeet ja valita juuri oikeat ehdokkaat.

Rekrytointipalvelumme sisältävät seuraavia vaiheita:

  1. Tarpeiden kartoitus: Aloitamme yhteistyön kanssanne, perehtymällä yritykseen. Keskustelemme tehtävästä ja etsimme yhdessä sopivat kriteerit työntekijöille.
  2. Hakijoiden etsintä: Käytämme eri kanavia ja menetelmiä etsiäksemme sopivia hakijoita työpaikkaanne. Voimme hyödyntää verkostojamme, ilmoittaa työpaikasta eri rekrytointikanavissa, sekä sosiaalisessa mediassa.
  3. Esivalinta ja haastattelut: Käymme läpi saapuneet hakemukset ja suoritamme esivalinnan. Valitsemme potentiaalisimmat hakijat ja järjestämme haastattelut heidän kanssaan. Haastatteluissa pyrimme arvioimaan heidän osaamistaan, soveltuvuuttaan tehtävään, motivaatiotaan ja persoonallisuuttaan. Tarvittaessa suoritamme referenssitarkistukset.
  4. Sopivimmat ehdokkaat esittelemme tilaajalle ja lopullinen päätösvalta palkattavasta, on aina tilaajalla.
  5. Jälkihoito: Ilmoitamme myös ei valituille päätöksen. Ketään ei jätetä epätietoisuuteen.

Meille on tärkeää tietää, miten onnistuimme, joten olemme kuukauden sisällä yhteydessä ja kysymme, miten on sujunut.

Henkilöstövuokrausyritys

Ota yhteyttä ja kartoitamme yhdessä työvoiman tarpeenne