Rekrytointiratkaisuja Työnhakijoille

Rekrytoimme jatkuvasti uusia hoito-, ravintola- ja siivousalan osaajia eri pituisiin työsuhteisiin. Yhdistämme yritykset ja työntekijät menestyksekkäästi – Liity joukkoomme ja löydä menestys yhdessä kanssamme!

Etsitkö unelmien keikkatyötä, osa-aikaista tai vakituista työsuhdetta?

CDK Rekryapu Oy on tamperelainen, pirteänraikas henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Autamme työnhakijoita löytämään töitä juuri siihen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen, mikä hänellä on.

Tavoitteenamme on yhdistää oikeat tekijät ja avoimet työpaikat, niin että työnantajan tarpeet ja työnhakijan motivaatio, sekä ammattitaito kohtaavat mahdollisimman hyvin.

Panostamme yksilölliseen palveluun ja otamme huomioon osaamisesi, kiinnostuksen kohteesi sekä uratavoitteesi.

Vuokratyö: tarjoaa sinulle joustavan tavan työskentelyyn oman aikataulusi sekä tarpeidesi mukaan. Vuokratyöntekijänä sinulla on vapaus valita projektit tai työtehtävät, jotka sopivat osaamiseesi ja mieltymyksiisi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa työ ja vapaa-aika yhteen tehokkaasti.

 Vuokratyö avaa sinulle erilaisia uramahdollisuuksia ja kokemuksia eri aloilta, mikä voi rikastuttaa työuraasi. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä uusien taitojen oppimiseen eri tehtävissä työskennellessäsi.

Suorarekrytoinnit: Teemme CDK Rekryavussa myös suorarekrytointeja yrityksille, eli autamme työnantajia löytämään oikeat tekijät, mutta he työllistyvät suoraan työntekijää etsivän yrityksen palvelukseen.

Mikäli työllistyt suorarekrytointina, kyseessä on yleensä pitkäaikainen työsuhde.

Palvelu-, ravintola-, kuljetus-, logistiikka- tai rakennusalan työ haussa?

Oletko alan rautainen ammattilainen, opiskelija, tai mietitkö alan vaihtoa? Etsitkö keikkatyötä vakituisen työn tai opiskelun ohelle vai haluatko työskennellä kokoaikaisesti?

Rekrytoimme jatkuvasti siivous, toimisto ja myyntialan työntekijöitä, lähihoitajia, henkilökohtaisia avustajia, hoitoapulaisia, kokkeja, keittiöapulaisia, tarjoilijoita sekä kuljetus-, varasto- ja rakennusalan ammattilaisia.

Työllistymisessä tärkeintä on motivaatio, ammattitaito ja halu kehittyä alalla. Me autamme sinua löytämään työn, jossa nämä huomioidaan.

 

Rekrytointipalvelut työnhakijöille