Rekrytointiratkaisuja Työnhakijoille

Haetko osa-aikaisia töitä opiskelun tai vakituisen työn ohelle, tai etsitkö vakituista työsuhdetta? Rekrytoimme jatkuvasti uusia hoito-, ravintola- ja siivousalan osaajia eri pituisiin työsuhteisiin. Yhdistämme yritykset ja työntekijät menestyksekkäästi – Liity joukkoomme ja löydä menestys yhdessä kanssamme!

Työllisty CDK Rekryn kautta osa-aikaiseen- tai vakituiseen työsuhteeseen

CDK Rekryapu Oy on Henkilöstövuokraus ja rekrytointiyritys Tampereella. Autamme työnhakijöita löytämään osa-aikaista työtä tai vakituista työsuhdetta. Meidän tavoitteenamme on yhdistää työnhakijat ja työnantajat tehokkaasti ja tarjota työnhakijoille mahdollisimman monipuolisia työmahdollisuuksia eri aloilla. Panostamme yksilölliseen palveluun ja autamme työnhakijoita löytämään työpaikkoja, jotka vastaavat heidän osaamistaan, kokemustaan ja uratavoitteitaan.

Vuokratyö on joustava tapa työskennellä, sillä se mahdollistaa työskentelyn oman aikataulun ja tarpeiden mukaan. Vuokratyöntekijöillä on vapaus valita projektit tai työtehtävät, jotka sopivat heidän osaamiseensa ja mieltymyksiinsä. Tämä antaa mahdollisuuden sovittaa työ ja vapaa-aika yhteen tehokkaasti. Vuokratyö voi myös tarjota erilaisia uramahdollisuuksia ja kokemuksia eri aloilta, mikä voi rikastuttaa työuraa. Vuokratyö voi myös tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja uusien taitojen oppimiseen eri tehtävissä työskennellessä. CDK Rekryapu pyrkii yrityksenä tarjoamaan työntekijöille töitä juuri heidän toiveidensa mukaan, hyödyntäen heidän osaamistaan sekä huomioimaan heidän kiinnostuksen kohteensa.

Hoito-, ravintola- ja siivousalan ammattilaiset

Oletko alan rautainen ammattilainen tai opiskelija? Haluatko keikkatyötä vakituisen työn tai opiskelun ohelle tai työskennellä kokoaikaisesti?

Rekrytoimme jatkuvasti lähihoitajia, henkilökohtaisia avustajia, hoitoapulaisia, kokkeja, keittiöapulaisia, tarjoilijoita sekä siivousalan ammattilaisia. Lisäksi, tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia eri aloilla ja etsimme aina motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä täyttämään nämä roolit. Olipa kyseessä terveydenhuolto, ravintola- tai siivousala, meillä on tarjolla kiinnostavia työtehtäviä ja mahdollisuus kehittyä omalla alalla. Tarjoamme monipuolisen valikoiman rekrytointiratkaisuja vastaamaan työelämän muutoksiin.

Rekrytointiyritys Tampereella

Lähetä avoin hakemus ja otamme yhteyttä